Lasdeskundige EWE-LPI

Nauwkeurig en Innovatief

 

De functie

Je stelt lasmethodebeschrijvingen op en verzorgt de vereiste lassers- en lasmethodekwalificaties. Hierbij onderhoud je contacten met opdrachtgevers en keuringsinstanties voor de noodzakelijke goedkeuringen. Je adviseert de Productieafdeling, Projectteams en Tenderafdeling op het gebied van lastechniek en de toe te passen materialen. Je voert steekproefsgewijs inspecties uit en voelt je uitgedaagd om innovaties op lasgebied te initiëren en uit te werken. Je vertegenwoordigt HSM in bijvoorbeeld lastechnische discussiegroepen en seminars. 


Jouw profiel

Je hebt een opleiding op niveau MTS/HTS Werktuigbouwkunde of vergelijkbaar en bent gecertificeerd als European Welding Engineer/Laspraktijkingenieur (EWE/LPI). Je hebt minimaal 5 jaar ervaring in het fabriceren van gelaste staalconstructies in de civiele en/of offshore industrie en beheerst de Engelse taal in woord en geschrift.

 

Wij bieden

Een zelfstandige en verantwoordelijke functie in een prettige werksfeer met goede salariëring en secundaire arbeidsvoorwaarden.

 

 

Geïnteresseerd?

Stuur bij voorkeur je cv met motivatie aan pz@hsm.nl. Schriftelijk reageren kan ook: HSM bv, ter attentie van Directie, Postbus 212, 3100 AE  Schiedam.

 


Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.

 

 

Back to overview